Ще одна вулиця Львова стане пішохідною

На в’їзді на вул. Михальчука з вул. Наливайка встановлять знак "Пішохідна зона".

24.09.2017 13:30   Джерело: Zaxid.Net
Опубліковано : Патрік Скеля

Розташована поблизу проспекту Свободи в центрі Львова вулиця Михальчука стане пішохідною.Відповідне рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху, пише - Zaxid.Net.

Згідно з рішенням комісії, на в’їзді на вул. Михальчука з вул. Наливайка встановлять знак "Пішохідна зона". З іншого боку вулиця примикає до просп. Свободи, але в'їзду для автомобілів звідти на неї немає.

Вул. Михальчука входить до переліку вулиць, які, згідно з концепцією розширення пішохідних зон у центрі Львова, мають стати пішохідними.

Нагадаємо, в пішохідну зону в'їзд дозволяється лише транспорту, який обслуговує мешканців пішохідної зони та розташовані там підприємства, а також транспорту, що належать мешканцям пішохідної зони.

Зазначимо, що в пішохідну зону в'їзд дозволяється лише транспорту, який обслуговує мешканців пішохідної зони та розташовані там підприємства, а також транспорту, що належать мешканцям пішохідної зони.

Нововведення вступить у дію після того, як Галицька райадміністрація встановить відповідний дорожній знак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.Net