Викладача одного із коледжів спіймали на підробці документів

Підробив 59 підписів за співробітника.

30.09.2017 19:30   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Йдеться про працiвника Вишнянського коледжу Львiвського нацiонального аграрного унiверситету. Пiдозрюваний внiс недостовiрнi вiдомостi в журнал облiку робочого часу викладачiв навчального закладу про нiбито проведенi колегою заняття з фiзкультури, пише - Експрес.

Читайте також

Львівські студенти вимагають призначати викладачів через конкурс
На Тернопільщині доцент вимагала 200 доларів США за дипломну роботу

Як встановили правоохоронцi, зловмисник знав, що його колега-викладач вiдсутнiй на робочому мiсцi, проте робив у журналi позначки про те, що заняття з фiзичної культури нiбито вiдбуваються. Крiм того, пiдробив 59 (!) пiдписiв за спiвробiтника. Тож на пiдставi журналу облiку робочого часу цьому викладачевi нараховували та виплачували заробiтну плату, премiї та iншi обов'язковi платежi.  

"За цим фактом Городоцька мiсцева прокуратура завершила досудове розслiдування та скерувала до районного суду обвинувальний акт стосовно службовця, якого звинувачують у вчиненнi кримiнального правопорушення, передбаченого частиною  1 статтi 366 КК України", -- повiдомили у прокуратурi Львiвської областi.  

За вчинене йому загрожують штраф до 4250 гривень, обмеження волi на строк до 3 рокiв, з позбавленням права обiймати певнi посади чи займатися певною дiяльнiстю на строк до 3 рокiв.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес