Основна причина відмови у нарахування субсидії — доходи громадян

Львів’янам пояснили, у яких випадках субсидію можуть не призначити.

03.10.2017 14:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це під час брифінгу, 3 жовтня, заявила Наталія Кузяк, директорка департаменту соціального захисту населення Львівської ЛОДА, пише - Дивись.info.

Читайте також

Львівська ОДА шукає нових працівників у Департамент соціального захисту
У Львові приблизно 50-60% пасажирів – це пільговики

При обрахуванні і призначенні житлової субсидії, до уваги беруться доходи громадян. Так, за словами Наталії Кузяк, субсидію призначають, враховуючи дохід за два квартали — з лютого по серпень.

«Відповідно, якщо хтось здійснив якусь дорогу покупку — більше 50 тисяч гривень за цей період, йому або переглянуть, або не призначать субсидію, — зазначає директорка департаменту. — Крім того, якщо особа заробила більше, ніж раніше, їй можуть не надати або надати меншу субсидію також».

Крім цього, субсидію не призначать тим, хто має прострочену заборгованість за сплату комунальних послуг понад 340 гривень. Такі особи втрачають право на субсидію, допоки не погасять борг або не оформлять його реструктуризацію.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info