Львів’яни та активісти закликають не допустити «концерт на крові»: вхід у клуб "Малевич" заблоковано (Фото)

07.10.2017 17:35   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 7 жовтня, у Львові запланований концерт Сергія Бабкіна – колишнього фронтмена гурту 5nizza. Концерт повинен відбутися у клубі «Малевич» на проспекті Чорновола. Вже зараз вхід у клуб повністю заблокований. Львів’яни та активісти, які вчора закликали не допустити «концерту на крові», перекрили вхід до приміщення, пише - Форпост.

Також на місці уже присутні правоохоронці. Вони стоять шеренгою перед блокувальниками. Самі ж блокувальники не планують поступатися та обіцяють не допустити проведення концерту. Людей, які купили квитки на концерт, не пропускають. Сутичок немає.

Нагадаємо, вчора, 6 жовтня, представник Добровольчого руху ОУН Олег Окопський, виступив у Фейсбук із закликом не допустити ганебного концерту Сергія Бабкіна у Львові. «Після початку збройної агресії рашки проти України цей чувак спочатку в складі вищезгаданої групи, а потім із сольниками неодноразово давав концерти в російській педерастії та в окупованому Криму. В час коли вся Україні зустрічала цинкові гроби зі сходу держави!» - зазначав Олег окопський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост