Проект «Україна – Норвегія» у ТНЕУ

02.02.2018 09:13   Джерело: ТНЕУ
Опубліковано : Новини Тернопілля

Повідомляємо, що розпочинається черговий набір учасників курсів перепідготовки на новий семестр, який розпочнеться у лютому 2018 р. у місті Тернопіль, - пише ТНЕУ.

Проект «Україна – Норвегія» – це професійна перепідготовка звільнених у запас військовослужбовців Збройних Сил України та членів їхніх сімей. Слухачі на базі університету проходять курсову перепідготовку в обсязі 500 академічних годин.

null

Необхідні документи для участі у проекті:

- фотографія 3х4;

- копія паспорта громадянина України (1-а і 2-а сторінки із реєстрацією);

- для діючих військовослужбовців – довідка з частини про передбачуване звільнення;

- для звільнених військовослужбовців – копію одного з документів, що підтверджують відношення до категорії військовослужбовця (військового квитка, посвідчення ветерана ВС, виписки з наказу про звільнення, довідки з військкомату);

- для члена сім’ї (чоловік, дружина, дорослі діти) – копія одного з документів, що підтверджують приналежність до сім’ї військовослужбовця;

- заява на ім’я організації або представника проекту «Україна – Норвегія» з проханням про зарахування кандидата на участь у проекті «Україна-Норвегія».

За детальнішою інформацією просимо звертатися за телефоном: (098) 575-36-61


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТНЕУ