У Львові затримали серійного викрадача автомобільних дзеркал

13.03.2018 21:42   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові патрульні затримали серійного викрадача автомобільних дзеркал ще до того, як про крадіжку дізналися власники. Про це повідомили у четвер, 8 березня, у Патрульній поліції Львівської області у Facebook, пише - Гал-інфо.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

«Сьогодні, близько 1 години ночі, екіпаж патрульної поліції 3 батальйону через лінію 102 отримав орієнтування на чоловіка з сумкою, який може мати при собі пістолет.

Патрульні виявили на вулиці Личаківській особу, яка підходила під опис.

Його зупинили та попросили відповісти, чи має він заборонені предмети, на що він заперечив. Під час поверхневої перевірки заборонених предметів інспектори не виявили, проте коли громадянин відкрив сумку, в ній лежали дзеркала приблизно від 35 автомобілів, викрутка, ножиці та рукавички.

Патрульні попросили пояснити чоловіка, звідки ці дзеркала. Громадянин зізнався, що викрав їх з різних автомобілів протягом 2 днів.

Чоловіка перевірили в базі даних та встановили, що він перебуває у розшуку. 31-річного затриманого доставили до Личаківського відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

Згодом, вже нова зміна патрульних, які заступили на день, виявили близько 30 автомобілів, в яких були відсутні дзеркала заднього виду. Шістьох власників встановили і вони вже написали заяви.

З самого ранку, на лінію 102 почали надходити повідомлення про аналогічний злочин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо