Із 1 квітня може зрости вартість проїзду в електротранспорті міста: львів’яни проти

27.03.2018 21:29   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 2 квітня у Львові організовують громадське слухання щодо недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському електротранспорті без обґрунтування тарифу перевезень та стратегії розвитку ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також

Львівські перевізники пропонують пенсіонерам платити половину вартості за проїзд
Зросла вартість проїзду в приміських та міжміських маршрутках

Львів’яни незадоволені підняттям ціни на квиток у електротранспорті міста із 3 до 5 гривень, яке планують запровадити 1 квітня, пише -  032.ua.

Як йдеться у пояснювальній записці до громадського слухання, міський електротранспорт Львова є бюджетним видом транспорту, яким часто користуються студенти, школярі, пільговики.

Тож мешканці Львова побоюються «ланцюгової реакції» у вигляді чергового підняття ціни на проїзд у автобусах, і разом із тим - переконані, що якість та зручність перевезень не відповідає запропонованій ціні.

Відтак, проведення відкритих громадських слухань має на меті дати можливість львів’янам висловитись, заслухати стратегію міських чиновників та подати власні ініціативи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua