У Львові двоє чоловіків погрожували перехожому пістолетом

10.04.2018 23:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові, на вул.Любінській, сьогодні, 10 квітня, о 2 годині ночі двоє чоловіків біля продуктового кіоску погрожували 41-річному львів’янину пістолетом. Постраждалий викликав поліцію.

Читайте також

Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, пише - Вголос.

«За словами заявника, біля продуктового цілодобового кіоску, тримаючи в руках предмет схожий на пістолет невідома особа погрожувала йому фізичною розправою, тілесні ушкодження йому не заподіяли. Чоловіки пішли у напрямку вулиці Виговського. Побачивши патрульних вони спробували втекти і один з них викинув предмет схожий на пістолет. Інспектори затримали чоловіків. На місце викликали слідчих. Особи поводили себе неадекватно і постійно намагалися втекти. До них застосували кайданки. Експерти вилучили предмет схожий на пістолет з маркуванням ZORAKI - MOR 914S, магазин до нього та два патрони - 9 мм. Заявник упізнав особу, яка погрожувала йому зброєю. Підозрюваним виявився 26-річний львів‘янин», - йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews