На Львівщині - два випадки масового захворювання на кір

12.04.2018 11:29   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора зафіксовані два випадки масового захворювання на кір – студентів Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва у Львові та працівників ТОВ «Бадер Аунде Україна» у Яворівському районі.

Читайте також

Медики шпиталізували за тиждень на Львівщині 87 хворих на кір

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, пише - Status Quo.

11 квітня надійшло повідомлення про госпіталізацію працівників ТОВ «Бадер Аунде Україна», що в с. Кожичі Яворівського району Львівської області із діагнозом «кір». Станом на 11:00 11 квітня всього за допомогою звернулось 18 осіб, з них 13 осіб госпіталізовано, інші від госпіталізації відмовились і отримують лікування в амбулаторних умовах. Із числа госпіталізованих: 6 осіб – в ЛОІКЛ, 6 осіб – в інфекційному відділення Новояворівської РЛ № 1, 1 особа – в інфекційному відділенні Жидачівської ЦРЛ. Стан госпіталізованих середньої важкості. Причина події встановлюється.

11 квітня надійшло повідомлення про госпіталізацію студентів Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва ім. Труша, що в м. Львові на вул. Снопківська, 47, із діагнозом «кір». Станом на 14:00 11 квітня всього за допомогою звернулось 6 осіб (5 дітей), з них 4 особи (3 дітей) госпіталізовано в ЛОІКЛ, інші 2 особи (1 дитина) від госпіталізації відмовились і отримують лікування в амбулаторних умовах. Стан госпіталізованих середньої важкості. Причина події встановлюється.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo