У Львівській області зафіксовано ще 21 пацієнта з підозрою на коронавірус

22.03.2020 14:35   Джерело: Інтерфакс
Опубліковано : Патрік Скеля

Із 17:00 21 березня до 08:00 22 березня у Львівській області зафіксовано 21 пацієнта з підозрою на зараження коронавірусом, повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації з посиланням на дані головного позаштатного фахівця Департаменту охорони здоров'я ЛОДА Наталію Тимко.

Читайте також

Мешканець Львова, у якого виявили коронавірус, перебуває в самоізоляції

«Пацієнти зі Львова, Дрогобицького, Стрийського, Кам'янко-Бузького районів Львівської області, а також із Тернопільської та Рівненської областей» – цитує прес-служба Тимко, пише - Інтерфакс-Україна.

За її даними, загалом в обласній інфекційній лікарні перебувають на лікуванні 53 людини з підозрою на коронавірус. Їхній стан - середньої тяжкості або близький до задовільного, одна пацієнтка перебуває в палаті інтенсивної терапії.

На амбулаторному лікуванні перебувають 30 осіб. За весь час з лікарні виписали 11 осіб, а загалом з підозрою на COVID-19 до лікарень звернулися 94 людини.

У однієї людини позитивний результат тесту на коронавірус, очікуються результати контрольного тестування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс