Мешканець Львова, у якого виявили коронавірус, перебуває в самоізоляції

22.03.2020 11:33   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Жодного пацієнта з підтвердженим випадком «covid-19» у Львівській обласній інфекційній лікарні нема. Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник, пише - WestNews.info.

Читайте також

У Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували громадянина Великої Британії

Ігор Берник: "Гарного карантинного п'ятничного вечора! Хотів Вам повідомити, що у нас з COVID-19! Всього до лікарні з діагнозом "covid-19?" звернулось 54 особи. У 6 з них підтвердився "Грип". У 4 негативні результати на "covid-19". Станом на 21 год. в стаціонарі отримує лікування 37 пацієнтів.

44 пацієнти, які поступили в різні терміни, отримують відповідне лікування та очікують результатів київських результатів обстежень (7-ро з яких на домашній самоізоляції).

Жодного пацієнта з підтвердженим випадком "covid-19" в лікарні немає.

Ми готові до боротьби! Не дамо вірусу шансів!

Гарного вечора і ночі!".

Додамо, що перед цим в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько повідомив, що у цей час стан пацієнта задовільний, у нього нема ознак захворювання. Він не потребує госпіталізації у стаціонар Львівської обласної інфекційної лікарні як і не потребує амбулаторного медикаментозного лікування.

За словами Андрія Васька, у чоловіка повторно взяли аналіз для підтвердження чи спростування результатів референс-лабораторією МОЗ.

«Він здав аналіз при відсутності симптомів. Всі особи, які повертаються з-за кордону два тижні повинні перебувати на каратнині вдома», - повідомив керівник департаменту.

Додамо, що вчора, 20 березня, ввечері міський голова Львова Андрій Садовий повідомив: «Маємо перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус COVID-19 у Львові (мешканець Львова, 1950 р.н. 13 березня повернувся з Німеччини)».

Мер зазначив: «Хворого госпіталізують в інфекційній лікарні. Інформація передана правоохоронним органам для подальшого реагування».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info