У Львові судитимуть жінку за привласнення 158 тис грн

04.07.2020 17:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Обвинувальний акт стосовно 38-річної мешканки м.Львова, яку підозрюють у привласненні грошових коштів гаражного кооперативу, а також у службовому підробленні, скеровано до суду Львівською місцевою прокуратурою №1.

Читайте також

У Львові викрили шахраїв, які незаконно привласнювали та продавали квартири

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

У ході розслідування з’ясувалось, що впродовж 2018-2019 років бухгалтер-касир гаражного кооперативу на Сихові формувала фінансову звітність на основі підроблених квитанцій, виписок з рахунків та платіжних доручень і, як наслідок, привласнила 158 тис грн, які витратила на власні потреби.

Дії підозрюваної кваліфіковано за ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

У разі доведення вини фігурантці загрожуватиме покарання у вигляді до 5 років ув язнення, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Зазнпачимо, що відповідно до примітки ст.45 КК України, діяння, передбачене ч.2 ст.191 КК України, відноситься до корупційного кримінального правопорушення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews