У Львові банкомат ПриватБанку видав жінці фальшиві купюри

10.08.2020 18:56   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

На купюрах, які видав банкомат біля ТЦ «Арсен», був напис «сувенірний банк».

Читайте також

Викладача одного із коледжів спіймали на підробці документів
Другу пенсію від ПриватБанку отримає тернополянка

ПриватБанк потрапив в скандал через фальшивих купюр, які отримала пенсіонерка в одному з банкоматів Львова. Причому сума, на яку обдурили жінку, досить солідна – 4200 гривень, пише - То є Львів.

Як зазначається, інцидент трапився 4 серпня в банкоматі на проспекті Чорновола поруч з ТЦ “Арсен”. Скаргу на фінустанову написала донька  постраждалої жінки Юлія на сторінці відгуків ресурсу “Мінфін”.

“4 серпня моя мама-пенсіонерка зняла в банкоматі ПриватБанку в м.Львові на проспекті Чорновола (ТЦ” Арсен “) 4200 грн. Усі купюри були фальшивими (написано на них сувенірний банк)! Мама взяла кошти в гаманець, а ввечері вдома виявила, що вони фальшиві” – пише дівчина.

Юлія прийшла до висновку, що гроші туди кладуть працівники ПриватБанку, значить саме банк займається шахрайством.

У банку відповіли на скаргу Юлії. Там запевнили, що всі купюри ретельно перевіряють.

«Ми проводимо перевірку купюр, якими інкасуються наші банкомати, щоб виявити такі номінали, які не можуть бути в подальшому використані клієнтом. На жаль, зазначених у відгуку даних недостатньо, щоб детально розглянути описану ситуацію. Щоб перевірити інформацію, ми запросили ваші контакти в особистому повідомленні “, – написали співробітники банку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів