«Україні буде складно повернути анексований Крим і окуповані території сходу без підтримки широкої міжнародної коаліції на чолі з США», - Наливайченко

27.05.2017 14:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Про це лідер Руху "Справедливість", двічі керівник СБУ Валентин Наливайченко заявив під час зустрічі з лідером литовської партії Союз Вітчизни — Литовські християнські демократи (TS-LKD), двічі прем'єр-міністром Литви Андрюсом Кубілюсом, членом Сейму Литви Зігмантасом Павільйонісом та іншими членами

Сторони обмінялися думками щодо важливих аспектів міжнародної і регіональної політики, внутрішню ситуацію в Україні. Було також обговорено план співпраці партії Наливайченка з литовським TS-LKD та Європейською народною партією. 

Читайте також

Ціла цивілізація знищувалася і спалювалася

Нагадаємо, що саме ЄНП ініцювала створення плану підтримки для України, а Кубілюс став одним із основних його розробників та одим із найактивніших його лобістів. Саме він також очолює міжпарламентську проукраїнську групу в Сеймі Литви, про створення якої домовились під час зустрічі сторони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews