В Тернополі відкрився «Чілдрен Кінофест–2017» (Фото)

29.05.2017 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Львівщини

27 травня у «Палац Кіно» стартував 4-ий Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Кінофестиваль почався по всій Україні. Перед стартом на безкоштовні покази вже зареєструвалося понад 30 000 глядачів у 21 місті України. Реєстрація триває на сайті childrenkinofest.com

Фільмом-відкриттям фестивалю стала швейцарська пластилінова анімація – стрічка Клода Барраса «Життя Кабачка». Цього року картину було відзначено французькою національною премією «Сезар» та номіновано на «Оскар» за найкращий анімаційний фільм. Також маленькі глядачі оцінили стрічку «Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу», знятий за популярною британською книгою. Ця історія нагадує, що і нашому житті і завжди є місце для маленького дива – і завжди потрібно вірити в свої сили.

null
Фото з мережі Інтернет

У рамках міжнародного конкурсу «Чілдрен Кінофесту» представлено сім європейських фільмів, відібраних на міжнародних кінофорумах. Кожна з картин рекомендована до перегляду молодим людям різного віку – від 4 до 14 років.

Фільм-переможця конкурсу буде визначено за допомогою глядацького голосування і оголошено на церемонії закриття фестивалю у столичному кінотеатрі «Київська Русь»

4 червня. Закриває фестиваль пригодницька стрічка «Лапа» з Угорщини, яка перемогла на «Чілдрен Кінофесті – 2016».

Цього року «Чілдрен Кінофест» відбувається з 26 травня по 4 червня. Послом фестивалю стала письменниця, поетеса, сценаристка і колумністка Катерина Бабкіна. Місія фестивалю – популяризація мистецтва кіно, розвиток традиції сімейних походів до кінотеатру, просування європейських цінностей та підтримка дітей з вразливих соціальних груп.

На 3-х кінопоказах вже побувало понад 500 дітей у Тернопіль.

Координаторами фестивалю є Благодійний Фонд «MagneticOne.org», Творче об’єднання "КіноХвиля" за підтримки Тернопільської міської ради

Реєструйтесь на безкоштовні покази:http://childrenkinofest.com/ua/schedule/?city=ternopil
Фестиваль триває:

- «Люблю тебе,мамо» (12+) - 30 травня , 11.00;

- «Вперед до школи» (6 +) - 31 травня, 11.00;

- «Микита Кожум'яка» (5 +) - 1 червня, 11.00;

- «Хлопчик у золотих штанях» (7 +) - 2 червня, 11.00;

- «Люм'єри» (7 +) - 3 червня, 11.00;

- «Лапа» (7 +) - 4 червня, 16.00.

Чекаємо на вас!

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews