Один з найбагатших і найкращих бізнесменів Тернополя взявся за науку

29.05.2017 23:32   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Відомий тернопільський бізнесмен, меценат Тарас Демкура похвалився новою іпостассю науковця. Він взявся за захист кандидатської роботи. Тему вибрав співзвучну своїй професії, якій він присвятив 20 років,  – "Формування Інтегрованих маркетингових комунікації глобальних компаній мережевого маркетингу".

 – Для мене це хороша можливість поєднання практичних навиків та досвіду набутого в бізнесі з наукою, – поділився радісною новиною Тарас Демкура. – Це перша наукова робота в пострадянських країнах на тему мережевого маркетингу-бізнесу, який по праву рахується бізнесом 21 століття, в якому сьогодні задіяні десятка мільйонів людей в усьому світі і за підсумками минулого року ця індустрія дала товарообіг 82 млрд.дол. США. 

Читайте також

Тарас Демкура: «Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest-2017» дає старт створенню нових успішних проектів у Тернополі»

Дякую моєму науковому керівнику, доктору економічних наук, професору Сохацькій Олені Миколаївні за наставництво та професіоналізм.
Сьогодні розіслали автореферати в 130 установ України, включаючи Президента України, Кабінет міністрів та Верховну Раду.
Скоро видамо підручник для студентів вищих навчальних на тему бізнесу мережевого маркетингу.

 

null
Фото: Соціальна мережа.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews