Дітей учасників АТО відправили на відпочинок в Затоку

02.06.2017 15:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Два тижні у Затоці проведуть діти учасників АТО. Відпочинок для малечі організували волонтери з організації "Схід та Захід єдині". Долучилась до акції і міська рада.

Як зазначають організатори поїздки, загалом на відпочинок відправили 35 дітей з Тернопільщини. Це діти загиблих, полонених, діти бійців, що воювали на передовій лінії, діти добровольців і декілька дітей активістів, які з першого дня війни допомагають військовим.

Також влаштують відпочинок і для 17-ти дітей з Лисичанська.

Читайте також

Наймальовничіші міста та містечка Тернопільщини (ФОТО)

-  До мерії Тернополя звернулись волонтери з проханням долучитись до фінансування поїздки. Нам вдалось знайти підприємців, які виділили кошти на відпочинок дітей. Тому хочемо подякувати усім, хто долучився до акції і допоміг з коштами, - наголосив очільник міста Сергій Надал. - Це лише перша відправка. Через два-три тижні буде ще одна відправка дітей. Крім того, вже в червні заплановано дві поїздки дітей учасників АТО з Тернополя в Литву.

Також, за словами міського голови, Тернопіль готовий приймати на відпочинок дітей зі Сходу. Зараз цю можливість активно обговорюють.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада