Експерти пояснили за що Путін потисне руку Садовому

Сміттєва криза найбільше вигідна опонентам Петра Порошенка

23.06.2017 13:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Новини Львівщини

Про це написала на своїй сторінці у facebook відома журналістка, блогер і автор книг Тетяна Вергелес.

Письменниця відзначила, що у вирішенні проблеми сміття зацікавлені лише самі львів’яни.

"Експерти кажуть, що два роки львів'янам сидіти у смітті. Ну що вам сказати. Справи львів'ян кепські. Поспостерігавши в останні дні за всім, що відбувається, начитавшись коментарів різновекторних політиків, дійшла печального висновку: нам ще мучитися зі сміттям довго, бо всім, окрім самих львів'ян, це вигідно. НІХТО з політиків (і Садовий у тому числі, якщо не насамперед) не зацікавлені у якнайшвидшому розв'язанні ситуації", - написала Вергелес.

На думку журналістки, найбільш вигідна криза опонентам президента України і насамперед меру Львова Андрію Садовому, який таким чином намагатиметься втриматися у політиці.

"Кому це вигідно? Порошенкові? Але чому лише йому? Будь-кому з опонентів Порошенка це зараз вигідно у стократ більше: щоб Львів трусило й мізки засипало сміттям. Щоб усю розмову про США-Брюсселі, війну зводити до сміття у Львові і якусь там блокаду... Не передасть Садовий "турботу" про сміттярки Синютці. Він на них триматиметься у політиці... Тут ще такі цікаві сценарії закрутять на львівському смітті! І нарешті, нарешті вдасться цілком дестабілізувати цей вічно непокірний Львів, який кидається першим на всі Майдани", - зазначила медійниця.

Читайте також

Можливу причетність Садового до Грибовицької трагедії розслідують в Тернополі

Тетяна Вергелес припустила, що Садовий отримає особисту подяку російського президента Владіміра Путіна та порекомендувала прихильникам очільника "Самопомочі" у Києві не "лити крокодилячі сльози" та не демонструвати позірне співчуття львів’янам.

"Бачу, як сам ВВП у Кремлі тисне Андрію Івановичу руку. Це шанс Садового триматися у політиці. Підтакуєте там в столиці міському голові Львова у темі блокади, що його взяли в облогу? Цькують конкурента (хай про любов до конкурентів Садовий розповість от хоча Писарчуку і решті його конкурентів на виборах:) Львів у смітті вигідний всім. Не лийте крокодилячі сльози, співчуваючи нам", - написала журналіст.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews