У Львові електротранспорт у спеку курсуватиме за «спеціальним режимом»

04.08.2017 21:00   Джерело: Варта-1
Опубліковано : Львівський Новинар

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», через спеку трамваї і тролейбуси курсуватимуть за «спеціальним режимом», про це інформує прес-служба ЛМР, - пише Варта-1.

 «У зв’язку із спекою, львівські трамваї та тролейбуси впродовж дня курсуватимуть за «спеціальним режимом». Відповідне розпорядження надійшло від центрального диспетчера ЛКП «Львівелектротранс». Згідно параметрів «спеціального режиму руху», трамваї та тролейбуси їздитимуть не за графіком, але з дотриманням інтервалу. Водії залежно від ситуації самі обиратимуть оптимальну невисоку швидкість руху, а за дотриманням інтервалу слідкуватиме центральний диспетчер», – повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» просить вибачення за можливі незручності, спровоковані зміною графіка руху міського електротранспорту, та дякує за розуміння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варта-1