Двоє львів'ян пройшли пішки 900 кілометрів по Україні задля вражень і знайомств (Відео)

20.09.2017 17:00   Джерело: ТСН
Опубліковано : Львівський Новинар

У незвичайну мандрівку вирушили двоє львів'ян, які взяли з собою тільки намет, каремати і кілька одежин. Головна умова походу – відсутність жодного транспортного засобу, пересуватися із заходу на схід хлопці вирішили тільки на своїх двох, ідеться в сюжеті ТСН.

Із першого погляду їх навряд чи впізнають рідні та друзі, бо три місяці пішої дороги далися взнаки. Львівські товариші Сашко та Андрій стомлені, зарослі, але щасливі. Першу частину шляху подолано: іще в червні хлопці вирушили із Закарпаття, пройшли через Івано-Франківщину, Тернопільщину і вже дісталися Рівного, залишивши позаду 900 кілометрів пригод та вражень. Свою мандрівку друзі фільмували і тепер мають унікальні кадри України, яку мало хто бачив.

"До таких речей не можливо підготуватися, далі вже пішов процес адаптації і було вже значно легше, мозолі позаживали", - розповідає Сашко про натерті в перші ж дні жахливі рани на ногах. Але хлопці долають усі випробування, бо мріють представити свої враження в театральній виставі або фільмі, оскільки Сашко є режисером, а Андрій – актором. У них уже є досвід успішних незвичних проектів – раніше обидва кілька місяцІв прожили з пенсіонерами у будинку для старих, а потім утілили своє враження на сцені.

 

Для нового проекту друзі не шукають якоїсь особливої України, а хочуть показати її такою, як є – з краєвидами, побутом, емоціями, проблемами. У поле зору до митців уже потрапили Василь із Закарпаття і його вівці, який він єдиний у селі вміє правильно підстригати, сільська дискотека, будівельники та реставратори храмів, збір урожаю, реакція дітлахів на квадрокоптер, який побачили вперше у житті, тощо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН