Нічна погоня із виключеними фарами та засідка: поліція упіймала викрадений Lexus (Фото)

Гналися за викрадачами 70 кілометрів.

23.09.2017 16:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Співробітники патрульної поліції Львівщини і Рівненщини спільно затримали авто Lexus NX300H, що вкрали у місті Стрий. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook, пише - Дивись.info.

Читайте також

53 набої до АК вилучила поліція в помешкані на Львівщині
У Тернополі судять тріо «домушників» з Львівщини

Заява про викрадення авто у Стрию надійшла ще 01:40 23 вересня. Патрульні помітили авто вже біля села Великосілки Кам’янко-Бузького району Львівської області на трасі Київ-Чоп. Правоохоронці Львівщини гналися за викрадачами 70 кілометрів до межі із Рівненською областю.

Далі за спрву взялися патрульні Рівненщини. Вони, знаючи про погоню, влаштували на трасі засідку, перегородивши її вантажівкою. Правопорушник, помітивши першкоду, розвернувся і поїхав у напрямку Львова польвими дорогами. Лише за деякий час патрульні поліцейські Рівненщини помітили світлові знаки вд гальмування авто, адже джип їхав із вимкненими фарами. Погоня протягнулася цілий кілометр.

Невідомий, відірвавшись, залишив автомобіль і втік. Патрульні не виявили водія і викликали слідчих та забезпечили охорону місця події до їхнього приїзду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info