"Оскар" отримав землю від Кабміну

Кабмін передав в оренду Моршинському заводу мінвод «Оскар» земельну ділянку 0,35 га у Львівській області.

07.10.2017 09:32   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Кабінет Міністрів передав в оренду Моршинському заводу мінеральних вод "Оскар" (Львівська область), що входить до складу IDS Borjomi Ukraine, земельну ділянку державної власності площею 0,3465 га у Львівській області для обслуговування каптажу джерела №3. Відповідне рішення було прийнято під час засідання уряду, пише - Depo.Львів.

Читайте також

Стало відомо, яким буде сміттєпереробний завод у Львові
Новий завод на Львівщині як альтернатива виїзду на заробітки

Кабмін погодив зміну цільового призначення земельної ділянки державної форми власності (землі запасу) площею 0,3465 га з категорії земель лісогосподарського призначення на категорію земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони й іншого призначення з метою подальшої передачі їх в оренду Моршинському заводу мінвод «Оскар».

Відповідно до розпорядження, одержання в оренду земельних ділянок під джерелами дасть можливість заводу продовжувати добувати мінеральну воду, орендувати лінію розливу «Кронес 4», збереже робочі місця й прибуток підприємства.

Цей документ був прийнятий із триденною доробкою з Міністерством екології та природних ресурсів.

В 2016 році Моршинський завод мінвод «Оскар» скоротив чистий прибуток на 22,6%, або на 17,2 млн гривень до 58,786 млн гривень порівняно з 2015 роком, збільшивши чистий дохід на 11,6%, або на 76,942 млн гривень до 738,572 млн гривень.

Завод входить у групу IDS Borjomi Ukraine, що також об'єднує Трускавецький завод мінеральних вод (Львівська область), Миргородський завод мінеральних вод (Полтавська область) і компанії «Індустріальні та дистрибуційні системи» і IDS Aqua Service.

IDS Borjomi Ukraine входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International і випускає воду під назвами «Миргородська», «Моршинська», «Трускавецька», «Старий Миргород», «Сорочинська», «Аляска», «AquaLife», а також є імпортером грузинської мінеральної води «Боржомі».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів