Концерт Бабкіна у Львові скасували після блокування клубу

08.10.2017 10:35   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Концерт Сергія Бабкіна у Львові, 7 жовтня, так і не відбувся. Захід було скасовано після кількагодинних протестів та невдалих переговорів артиста і музикантів з блокувальниками. Гроші за квитки людям обіцяють почати повертати з понеділка. Люди починають розходитися. Чути вигуки «Слава Україні! Героям слава!» Блокувальники виконують Гімн України, пише - Форпост.

Нагадаємо, Сергій Бабкін відмовився виконувати умови блокувальників, а саме публічно визнати Росію країною-агресором та пообіцяти не давати концертів на її території, а також на окупованих територіях. Натомість, артист назвав ситуацію на Сході України неоднозначною. Відтак, організатори блокування відмовилися пропустити людей на концерт.

Раніше, 6 жовтня, представник Добровольчого руху ОУН Олег Окопський, виступив у Фейсбук із закликом не допустити ганебного концерту Сергія Бабкіна у Львові. «Після початку збройної агресії рашки проти України цей чувак спочатку в складі вищезгаданої групи, а потім із сольниками неодноразово давав концерти в російській педерастії та в окупованому Криму. В час коли вся Україні зустрічала цинкові гроби зі сходу держави!» - зазначав Олег Окопський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост