40 тисяч одиниць кондитерських фальсифікованих виробів вилучили правоохоронці на Львівщині (Відео)

10.10.2017 19:28   Джерело: 5 канал
Опубліковано : Патрік Скеля
Контрафактну продукцію розповсюджували через роздрібні та оптові торговельні мережі Львівської області та Західного регіону держави, пише - 5 канал.

Працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції, слідчого управління поліції та прокуратури області вилучили 40 тисяч одиниць фальсифікованої продукції, гроші, обладнання для її виготовлення. Загальна вартість вилученого понад 2,2 мільйони гривень, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Зазначається, що мешканець Львова орендував приміщення колишнього заводу та завіз необхідне устаткування для виробництва концентратів. Зокрема, у підпільному цеху виготовляли порошки до печива, розпушувачі тіста, киселі, ванільний цукор тощо. Ураховуючи попит, реалізовували фальсифікат під виглядом продукції відомих іноземних товаровиробників.

«Добова потужність виробництва понад тисяча пачок харчових добавок. На виготовлену продукцію наносились логотипи марок та адреси заводів, на яких дійсно здійснювалось виробництва аналогічної продукції. В подальшому готовий до реалізації фальсифікат розповсюджували через роздрібні та оптові торговельні мережі Львівської області та Західного регіону держави», – йдеться в повідомленні.

Читайте також

Від чого застерігає тернополян колишній голова облради

Правоохоронці вилучили понад 40 тисяч одиниць контрафактної продукції із незаконним нанесенням товарних знаків, мішки із сировиною, 265 тисяч гривень та 5 тисяч доларів США, обладнання для виготовлення харчових добавок, а також «чорнові» записи. Вартість вилученого понад 2,2 мільйони гривень.

На місці виробництва знаходилось 10 осіб, які слідкували за технологічним процесом із виготовлення харчових добавок та сухих концентратів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 5 канал




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз