Нове газове родовище почне працювати на Львівщині

21.10.2017 13:23   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

У селі Городківка Дрогобицького району дадуть старт роботі нового Бистрицького газового родовища. Відкриття планують на час Міжнародного економічного форуму, який відбудеться 26-27 жовтня. Про це повідомила прес-служба ЛОДА, пише - Кулемет.com.

Читайте також

Фахівці «Львівгазу» виявили 233 крадіжки
Тернопіль поступово відмовляється від російського газу

«Компанія «Західнадрасервіс», яка за результатами аукціону отримала спеціальний дозвіл на користування надрами Бистрицької площі, за один рік вклала більше 95 млн грн інвестицій», – розповів начальник управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації Роман Матис.

За його словами, у 2018 році підприємство планує здійснити буріння ще 4 розвідувальних свердловин та збільшити добовий видобуток до 200 тис м3/добу.

Зазначимо, у вересні 2017 року канадська компанія McDaniel провела аудит запасів ТОВ «Західнадрасервіс», яким підтверджені запаси газу Бистрицької площі в об’ємі 600 млн м3.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com