Димінський готовий продати 50% ФК «Карпати» за 1 гривню

30.10.2017 20:33   Джерело: Економічна правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Керівництво футбольного клубу «Карпати» (Львів) заявляє про готовність продати 50% акцій клубу за 1 гривню. Про це повідомляється на сайті клубу, пише - Економічна правда.

Читайте також

Адвокат Димінського вважає, що розслідування ведеться необ'єктивно
З'явилися нові подробиці про біологічні зразки Димінського і ДТП
Рідні загиблої в ДТП оскаржать вихід на волю охоронця Димінського (Відео)

«Зважаючи на непоодинокі звернення від фанатів, керівництво ФК «Карпати» готове продати 50% акцій клубу за символічну суму – одну гривню», - йдеться у повідомленні.

«Єдина умова полягає в тому, що потенційний покупець повинен надати офіційні фінансові гарантії для повноцінного функціонування клубу на відповідному рівні», - заявили у прес-службі клубу.

Власником «Карпат» є бізнесмен Петро Димінський, який наразі перебуває за кордоном після резонансного ДТП.

Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла. Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує автівкою, яка стала учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена заявив, що винуватцем ДТП є він. Галицький районний суд міста Львова заарештував охоронця Димінського. Брат загиблої в ДТП дівчини стверджує, що саме Димінський був за кермом Мерседеса в момент аварії.

22 серпня вранці бізнесмену була офіційно вручена повістка на допит. Через годину він вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви. 23 серпня Димінський не прибув на допит у поліцію. Поліція встановила відсутність провини охоронця Димінського в ДТП зі смертельними наслідками на Львівщині.

Сам Димінський каже, що готовий співпрацювати зі слідством, однак досі не повернувся з-за кордону. Димінський також є власником телеканалу ZIK. У квітні поточного року стало відомо, що він вийшов з групи WOG.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Економічна правда