У Львові планують переглянути та збільшити тариф на проїзд у маршрутках

07.11.2017 13:31   Джерело: Tvoemisto.tv
Опубліковано : Патрік Скеля

Проїзд у маршрутках Львова може подорожчати. Про це йшлося під час засідання громадської ради при управлінні транспорту ЛМР, пише - Tvoemisto.tv.

Читайте також

«То, напевно, для гопників»: львів’ян шокували сидіння у тролейбусі (Фото)
Громадська рада вимагає у Садового розірвати договори з перевізниками і провести новий конкурс
Переможця конкурсу на впровадження е-квитка у Львові - оголосять у січні

«Минулого тижня ми дали оголошення в газету, що буде зміна тарифу. Плануємо, що на кожен із режимів маршрутів (звичайний, маршрутне таксі та експрес) тариф буде однаковий. Яким саме він буде – вирішать під час громадських слухань», – зазначив в.о. керівника управління транспорту Олег Партика.

За його словами, майбутній проект рішення має погодити антимонопольний комітет. Пізніше проведуть громадські слухання (не раніше, аніж за 30 днів після публікації оголошення), після чого пропозицію тарифу винесуть на засідання виконкому міськради.

Голова Асоціації перевізників Львівщини та співзасновник ТОВ «Міра і К» Іван Велійка зазначив, що сьогодні економічно обґрунтований тариф є в межах 6 – 7-ми гривень. «Тариф треба переглядати. Перевізники подали обрахунки, у яких він коливається в межах 6,10 – 7,35 гривень, залежно від перевізника та класу машин. Сьогодні це питання є в площині громадського обговорення», – додав він.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Tvoemisto.tv