Львівська мерія готує позов про знесення скандального будинку на Тернопільській

13.11.2017 14:28   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівська міська рада готує позов щодо знесення об’єкта будівництва будівництва компанії «Ірокс» на вулиці Тернопільській, 42. Про це під час прес-конференції повідомила директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, пише - Дивись.info.

Читайте також

На Львівщині розгорівся скандал довкола висадки 12 тисяч дерев поблизу селища Добротвора

«Ми не можемо в повній мірі скористатися повноваженнями, наданими нам законом, для того, щоб зупинити незаконне будівництво компанією Ірокс» на трьох ділянках у Львові. І насамперед ми хочемо застерегти громадян від придбання квартир у цих об’єктах. Найбільш кричущий об’єкт – це вул. Тернопільська, 42, де компанія здійснює будівництво без жодного документа на початок будівельних робіт. Ці факти встановлені ДАБІ у Львівській області, Львівською міською інспекцією і були винесенні приписи про зупинення робіт. Компанія ці приписи ігнорувала, наступним кроком було звернення до  суду. Судовим рішенням зупинено виконання припису, станом на сьогодні будівництво продовжується», – розповіла Гелена Пайонкевич.

За її словами мерія готує позов про знесення.

«Ця справа буде логічною і, на нашу думку, зараз, можливо, добитися знесення цього будинку», – додала директор департаменту.

Нагадаємо, у серпні Львівська міськрада звернулась у правоохоронні органи щодо порушення кримінального провадження стосовно керівництва ПрАТ «Ірокс».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info