Депутати ЛМР звільнили будівельну компанію «Ріел» від інвестиційного внеску

16.11.2017 17:40   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Депутати Львівської міської ради під приводом «будівництва для воїнів АТО» звільнили компанію «Ріел» від сплати інвестиційного внеску за будівництво багатоповерхового житлового будинку на вул. Замарстинівській,233. За відповідне рішення проголосувало 34 депутати ЛМР, пише - Вголос.

Читайте також

У ЛМР хочуть передати в оренду 11 комунальних приміщень
Знову змінили міський бюджет Львова

Проти прийняття цього рішення висловились такі депутатські фракції, як-от: ВО Свобода, Українська галицька партія та УКРОП.

Зокрема депутати заявили, що компанія «Ріел», будуючи на землях Міністерства внутрішніх справ, продає квартири у цій новобудові за ринковою ціною, проте в ухвалі сесії йдеться про «звільнення МВС у Львівській області від сплати інвестиційного внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури при будівництві першої та другої черги 10-поверхових будинків на вул. Замарстинівська, 233».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос