На Львівщині 34-річна жінка залишила трьох доньок сестрі й зникла, щоб почати «нове життя»

04.12.2017 07:34   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліція розшукала матір, яка покинула трьох доньок 34-річна жителька Новояворівська понад місяць тому повідомила родичам, що їде влаштовуватись на роботу у Львів. Рідні з розумінням поставилися до такого рішення, бо роботу в Новояворівську знайти важко, пише - газета «Експрес».

Своїх дітей, дівчаток віком 5, 11 та 13 років, жінка залишила на сестру. Але після від’їзду матір перестала виходити на зв’язок. Додому жінка не повернулася, на телефонні дзвінки не відповідала. Врешті-решт сестра, яка має ще двоє своїх дітей, звернулася до поліції зі заявою про зникнення родички. Відповідно до передбаченої процедури, правоохоронці навіть розпочали кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексус України (Навмисне вбивство), оскільки не було відомо, чи жінка жива. Розшукали зниклу не у Львові, а в сусідньому районі. Там вона вже влаштувала своє особисте життя, забувши про дітей.

«Жінку доправили у Яворівський відділ поліції, - повідомила Іванна Курілець, інспектор Яворівського відділу поліції. - З матір’ю трьох дівчаток, якими вона не цікавилась понад місяць, працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду та притягнули до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо в иховання дітей».

Віктор ДУДАР, газета «Експрес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес