Нардеп зі Львова Парасюк напав на поліцейського: в того - струс мозку, відкрито провадження (Відео)

У поліцейського діагностовано струс мозку, крім того, була пошкоджена техніка іншого правоохоронця.

05.12.2017 14:36   Джерело: 5 канал
Опубліковано : Патрік Скеля
Народний депутат Володимир Парасюк влаштував у Маріуполі бійку. Він накинувся на поліцейських: в одного з них – струс мозку та забій, пише - «5 канал».

Читайте також

Коли одні злодії слідкують за іншими,- депутати ЛМР не погодили ідею Садового про «міське НАБУ»

Інцидент стався напередодні в Апеляційному суді. Там проводили засідання зі зміни запобіжного заходу колишньому командирові батальйону «Донбас» Анатолію Виногродському і колишньому бійцеві батальйону «ОУН» Леоніду Литвиненку. Після завершення розгляду справи народний депутат Володимир Парасюк накинувся на поліцейського і пошкодив техніку іншому, який знімав процес.

«4 грудня в Маріуполі по закінченні засідання Апеляційного суду Донецької області щодо зміни запобіжного заходу двом екс-добровольцям, підозрюваним у розбійному нападі, та оголошенні рішення суддів народний депутат вдарив одного поліцейського та пошкодив техніку іншому», – звітує речниця ГУ Нацполіції в Донецькій області Наталія Шиман.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття правоохоронця – ст.345 ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 5 канал




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз