Шквальний вітер позривав дахи зі шкіл на Львівщині

15.12.2017 15:28   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Вночі 12 грудня внаслідок шквальних поривів вітру було пошкоджено дахи шкіл та інших державних закладів у гірських районах Львівщини. Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Повалені дерева, побиті автомобілі, пошкоджені дахи будинків: фото наслідків нічної негоди у Львові та Львівській області

Зокрема, у с. Явора Турківського району зірвало близько 100моцинкованої бляхи з даху будинку середньої школи. З приміщення середньої школи №2 у м. Турка зірвало 15 листів бляхи. Також зазнала пошкоджень покрівля восьмирічної школи у с. Завадівка Турківського району: там зірвало 12 листів шиферу.

У відділі освіти Турівкської районної державної адміністрації уточнили, що ситуація не вплинула на навчальний процес, діти продовжують навчання.

«В Завадівському НВК та у турківській школі покрівлі вже віновили. А в Яворі дах затягнули плівкою. Найближчим часом його мають перекрити», ‒ пояснили у відділі освіти Турківської РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET