Патрульні й рятувальники перешкодили львів’янину вистрибнути з вікна

09.01.2018 22:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліціянти виявили в квартирі на вулиці Тершаківців засоби використані шприци й таблетки невідомого походження, пише - Щоденний Львів.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили у неділю, 7 січня: «Вчора вдень патрульних викликали на вулицю Тершаківців, де, за словами очевидців, невідомий намагався викинутися з вікна. Інспектори з’ясували, що 30-річний чоловік посварився з бабусею і вирішив вкоротити собі віку».

«Спільно із загоном ДСНС громадянина зняли з другого поверху. У нього при собі були два ножі. В приміщенні також патрульні виявили засоби, які використовують для куріння наркотичних речовин, використані шприци, таблетки невідомого походження. На місце викликали слідчих і спецбригаду медиків», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області  в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів