На Львівщині судитимуть медика, чия халатність призвела до смерті пацієнта

Медпрацівнику загрожує до 2 років тюрми.

08.02.2018 20:30   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно лікаря-травматолога однієї із районних лікарень Львівщини, якого підозрювали у неналежному виконанні професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки для хворого, завершено. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - 032.ua.

Читайте також

Колишнього головного лікаря райлікарні на Львівщині підозрюють у розтраті 25 тисяч доларів
Справу хірурга, якого звинувачують у хабарництві розглядатиме завтра львівський суд

За інформацією правоохоронців, у грудні 2016-го року, 62-річний мешканець Стрийщини звернувся у зазначену вище лікарню зі скаргами на болі у плечовому суглобі.

Як встановлено досудовим розслідуванням, лікар не переконався у відсутності у пацієнта алергічної реакції на медикаменти, ввів хворому знеболювальний препарат для місцевої анестезії.

Від дії вказаних ліків у хворого погіршився стан здоров’я та через декілька днів у реанімаційному відділенні лікарні чоловік помер.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерували до Стрийського міськрайонного суду. Медичному працівнику загрожує до 2 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua