У Львові в приміщення російського «Сбербанку» кинули «коктейль Молотова»

14.02.2018 10:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 14 лютого, вранці пожежа виникла в одному із відділень «Сбербанку Росії», що знаходиться по вулиці Городоцькій, у Львові. Про це написав у Facebook координатор ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, пише - PRESS-Центр.

Читайте також

У Львові невідомі вибили вікна у приміщенні «Сбербанку Росії»
У Львові згоріло приміщення «Сбербанку» Росії (Відео)

За ловами свідків, вогонь спалахнув нібито через підпал – бачили двох чоловіків та жінку, які кинули у розбите вікно фінустанови запальну суміш.

«Зі слів свідків, двоє невідомих, чоловік та жінка в червоному плащі, розбивши шкло, кинули запальну суміш всередину, від чого виникла пожежа. На місці працювала ДСНС. О 06:30 пожежу ліквідували, згоріло приблизно 5м квадратних та одне робоче місце», – йдеться у повідомленні.

Наразі слідчі та працівники ДСНС на місці з’ясовують усі обставини інциденту.

А тим часом правоохоронці вже готують відкриття кримінального провадження.

- До поліції повідомлення про пожежу в одному із відділень банку по вулиці Городоцькій надійшло сьогодні близько шостої години ранку, - говорить речниця ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська. – Попередньо встановлено, що невідомі особи розбили вікно і кинули у приміщення пляшку із невідомою речовиною. Ніхто не постраждав,суму збитків встановлюють. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ – «Умисне знищення або пошкодження майна».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews