Львів – «Молодіжна столиця України»

18.02.2018 15:34   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У п’ятницю, 16 лютого, у Києві відбулась презентація учасників конкурсу «Молодіжна столиця України».

Читайте також

Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського
Львівський піаніст здобув першу премію на Міжнародному конкурсі в Італії

Про це повідомили в п’ятницю, 16 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Команда КУ «Інститут міста» спільно з управлінням молоді і спорту Львівської міської ради підготували й подали заявку на конкурс «Молодіжна столиця України», основною метою якого є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України. Сьогодні в Києві відбулась презентація учасників конкурсу та фінал, у якому місто змагалось з 10-ма містами України. Відтак, журі, яке складалось з представників різних міжнародних організацій, обрали Львів, як молодіжну столицю України», пише - Щоденний Львів.

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко зазначив: ««Перемога Львова у цьому конкурсі – це перемога людей, які живуть у нашому місті. Сьогодні ми мали честь боротися у фіналі з 10-ма містами України і нам дуже приємно, що ми отримали перше місце. Ця перемога – це результат нашої праці і це той показник і напрямок, у якому ми повинні рухатись і далі».

У міськраді також поінформували: «Основними перевагами для Львова, як міста-переможця у конкурсі, є проведення в місті всеукраїнського молодіжного форуму (500 000 гривень), промоція міста на європейському рівні, підвищення іміджу та рівня довіри до міської влади, налагодження співпраці з містами-молодіжними столицями в Європі, стимулювання участі молоді в житті міста, проведення у партнерстві з «UReport» соціологічного дослідження присвяченого молоді».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів