Стали відомі деталі загибелі військового на Львівщині

У Великих Мостах під час навчань загинув прикордонник. Бліндаж обстріляли з РПГ.

23.02.2018 10:31   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

За інформацією Держприкордонслужби, під час виконання навчальних стрільб вчора, 22-го лютого, трагічно загинув військовослужбовець прикордонної комендатури швидкого реагування Державної прикордонної служби України у Львівській області, пише - 032.ua.

Читайте також

Військовий зі Львівщини загинув на Чернігівщині
У ДТП на Львівщині загинув 23-річний військовослужбовець з Тернопільщини

Як розповіли у прес-службі військової прокуратури Західного регіону, зараз на місці працює слідчо-оперативна група і військова прокуратура. Детальну інформацію щодо інциденту завтра на брифінгу розповість військовий прокурор Львівського гарнізону, який також перебуває на місці події.

Як поінформував Zaxid.net речник Західного управління Держприкордонслужби Володимир Шеремет, загиблий мав звання прапорщика та уже понад 10 років працював у Держприкордонслужбі. Йому було 36 років. 

Додамо, що за інформацією депутата Львівської міської ради та співробітника Головного управління Національної поліції Ігоря Зінкевича, трагічний випадок стався під час навчань у місті Великі Мости на Львівщині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua