Держава не погасила комунальним підприємствам Львова 494 млн грн пільг і субсидій

24.02.2018 15:29   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Станом на вчора, 23 лютого, держава не погасила комунальним підприємствам Львова 494 млн. грн. пільг і субсидій. За словами Ірини Маруняк, директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, величезна сума заборгованості негативно впливає на життєдіяльність міста, повідомила прес-служба Львівської міської ради, пише - Гал-інфо.

Читайте також

Основна причина відмови у нарахування субсидії — доходи громадян
У Львові приблизно 50-60% пасажирів – це пільговики

«Станом на сьогодні держава не погасила комунальним підприємствам Львова 494 млн грн пільг і субсидій. По ЛКП маємо заборгованість у розмірі 27 млн грн. Це дуже велика сума, що зумовлює вже їхню заборгованість за вивіз ТПВ, обслуговування ліфтів, оплату за електроенергію.

Не відшкодовано 9 млн грн ЛМКП «Львівводоканал». Як наслідок є заборгованість «Львівводоканал» за електроенергію. Підприємство отримало лист від ПАТ «Львівобленерго», що, в разі не погашення заборгованості, буде відключено подачу електрики на об’єкти ЛМКП «Львівводоканал».

Ситуація напружена. Заборгованість по відшкодуванню пільг і субсидій не зменшується, а навпаки, зростає. Вчергове будемо скеровувати листи у відповідні міністерства», - розповіла Ірина Маруняк директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо