Львівські діти відмовилися виступати на одній сцені з «ДНРівцями»

01.03.2018 09:43   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівський дитячий колектив державного театру-студії відмовився брати участь у фестивалі в Білорусі через учасників від «ДНР».

Читайте також

СБУ відкрила кримінальну справу через презентацію у Львові мапи України з «ЛНР» та «ДНР»

«Діти готували для виступу театралізовану виставу за мотивами «Тополі» Тараса Шевченка, інтерпретовану на тему російсько-української війни, що триває на сході країни. Фестиваль має відбутись наприкінці березня цього року, але, дізнавшись, що у списку є учасники, які представляють окупований Донецьк, батьки звернулись до оргкомітету, аби їх дітей зняли з участі», – розповіла мати однієї з учасниць театру-студії «Чарівна скринька» Наталя Хома, пише - Вголос, з посиланням на ZPOST.

Батьки дітей обурилися, що політика торкнулася дитячої творчості, та навіть написали протестного листа про неприпустимість участі колективу з невизнаної держави терористичного типу в міжнародному фестивалі, втім відповіді від білоруської сторони не отримали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос