У Львові група злочинців пограбувала обмінник біля вокзалу

07.03.2018 07:46   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 6 березня, на вулиці Чернівецькій у Львові правоохоронці одразу після скоєння злочину чотирьох осіб, причетних до розбійного нападу на обмінний пункт валюти. Застосувавши фізичну силу до працівника кантору, зловмисники заволоділи грошовими коштами в сумі 71 500 гривень, інформує відділ комунікації Нацполіції Львівщини, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Буську пограбували ювелірний магазин
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

«До складу злочинної групи входило троє громадян України та іноземець. Останній із них вже другий рік перебуває у розшуку Шевченківським управлінням поліції міста Києва за вчинене шахрайство. Під час затримання 32-річний іноземець видав себе за іншу людину та пред’явив підроблені документи», – повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Серед затриманих – двоє раніше судимих місцевих мешканців віком 34 та 36 років і 49-річний киянин, який на запрошення іноземця спеціально прибув до Львова власним автомобілем «Фольксваген Пасат» для участі у розбої.

Кошти, які зловмисники забрали в обмінному пункті, у них вилучено.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал