Гордон закликав львів’ян «наплювати» на націоналістів, які збираються блокувати його творчий вечір

07.03.2018 23:34   Джерело: Главком
Опубліковано : Патрік Скеля

Журналіст пригрозив: якщо під час його виступу постраждає хоч одна людина, «відповідатиме особисто Тягнибок».

Читайте також

Вслід за Бабкіним ще троє. До Львова погрожують не впустити ще кількох відомих артистів

Журналіст Дмитро Гордон не збирається скасовувати свій творчий вечір 6 березня у Львові, незважаючи на протести, зокрема, організації «Сокіл», яку пов’язують з політичною партією «Свобода», пише - Главком.

«6 березня у Львівській філармонії пройде мій творчий вечір, який за прямим розпорядженням [лідера партії «Свобода»] Олега Тягнибока збираються блокувати його соратники. До Львова підтягують великі сили, навіть із Києва. У львівському «Соколі» обіцяють заворушення і погрожують «валити» мене зі зброї», – заявив журналіст.

«Я закликаю всіх львів'ян – наплюйте на них, чхати ми на них хотіли, приходьте!» — додав Гордон.

Нагадаємо, 28 лютого на прес-конференції президента Петра Порошенка Гордон нагадав президенту про організації, які, за його даними, використовують незареєстровану зброю і поставив запитання, чи можуть правоохоронні органи захистити громадян від тітушок і напівприватних армій.

«Чи здатна держава забезпечити безпеку і мою особисто, і тих сотень львів'ян, які прийдуть 6 березня на мій творчий вечір?» – запитав Гордон.

 

Президент відповів, що кожна людина в Україні має право висловити свій протест, але за використання незареєстрованої зброї має бути невідворотна відповідальність. Він підкреслив, що монополія на владу і зброю має належати державі і правоохоронні органи здатні це забезпечити.

Раніше повідомлялося, що протягом лютого в Україні під час виконання своїх професійних обов’язків постраждали вісім журналістів. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Главком