Завод «Лорта» має повернути понад 10 мільйонів гривень за зірвані поставки

12.03.2018 21:34   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Господарський суд Києва частково задовольнив позов військової прокуратури Західного регіону України та прийняв рішення про стягнення з державного підприємства «Львівський державний завод «Лорта» до Державного бюджету України 10,2 млн грн.

Читайте також

У Львові вперше презентували концепцію майбутнього сміттєпереробного заводу

Про це повідомили в ГПУ, пише - Дивись.info.

Зокрема у серпні 2016 року між Міністерством оборони і вказаним заводом укладено договір щодо виготовлення і поставки оборонному відомству комплексу «Положення-2», який призначався для використання у зоні проведення антитерористичної операції.

У зв’язку з порушенням термінів виготовлення продукції виконавець повинен був повернути замовнику кошти, отримані раніше як попередню оплату за контрактом, а також сплатити штрафні санкції. Однак зазначені зобов’язання завод у добровільному порядку не виконав.

Реагуючи на виявлені порушення та діючи в інтересах Міноборони, військовою прокуратурою заявлено позов про стягнення зазначених коштів за прострочення виготовлення та поставки військової техніки. Суд погодився з доводами прокурора і зобов’язав підприємство повернути вказані кошти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info