У Львові може з'явитись 55 підземних контейнерів для сміття

04.04.2018 09:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Встановити їх планують у центрі міста, у 10 попередньо визначених місцях, які придатні для встановлення таких контейнерів.

Читайте також

Львівське сміття знову знайшли на Івано-Франківщині
Контролювати вивіз сміття львів'яни будуть через онлайн-додаток

Таку відповідь надав заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків у відповідь на депутатський запит Сергія Іваха, пише -  032.ua.

Так, на контейнерних майданчиках міста має з'явитися 55 підземних контейнерів вертикального завантаження, з них - 35 контейнерів, об'ємом 5 м3, та 20 контейнерів, об'ємом 3 м3.

«Контейнери будуть побудовані та облаштовані за новими європейськими технологіями з врахування роздільного збору побутових відходів. Встановлення підземних контейнерів дасть можливість вирішити питання естетичного характеру, забезпечить зручність для мешканців, обмежить поширення неприємного запаху, а також ускладнить доступ до сміття безпритульних», - йдеться у тексті листа-відповіді.

 
Фото: Сергій Івах
 

Можливі джерела фінансування відповідних заходів з облаштування підземних контейнерів встановлюються.

За даними Сергія Іваха, попередньо, підземні контейнерні майданчики планують розмістити за наступними адресами: пр. Чорновола, 2; пл.Міцкевича, 8; пл. Ринок; вул. Валова, 29; вул. Вороного, 20; вул. Кн. Романа, 3; вул. Словацького, 16; пр. Свободи; вул. Лесі Українки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз