Роман Квасній – переможець конкурсу на посаду керівника Львівського протитуберкульозного диспансеру

04.04.2018 20:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 4 квітня, конкурсна комісія підтримала кандидатуру на посаду генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний протитуберкульозний диспансер» Романа Кваснія.

На розгляд комісії та трудових колективів претендент представив своє бачення розвитку установи у середньостроковій і довгостроковій перспективах, повідомила прес-служба Львівської облради, пише - Вголос.

За кандидатуру Романа Кваснія  комісія проголосувала одноголосно.

Нагадаємо, попередньо кандидати на керівні посади медичних установ Львівщини пройшли громадське обговорення.

Минулого року Львівська обласна рада прийняла рішення про реорганізацію фтизіатричної служби у Львівській області.

Згідно із рішенням передбачалося припинення діяльності  Львівського протитуберкульозного диспансеру із трьома амбулаторними відділеннями і Львівської обласної лікарні позалегеневого туберкульозу шляхом злиття у єдиний Львівський обласний протитуберкульозний диспансер, що розташований на вул. Бой-Желенського.

Вивільнені внаслідок цього приміщення трьох амбулаторних відділень на вулицях Лемківській, 24, Личаківській, 233 та Устияновича, 14  було виставлено на аукціон.  Одне з них уже продано, а кошти  скеровані на потреби медичної галузі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews