Львівські муніципали розпочинають рейди на власників тварин

05.04.2018 10:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

ЛКП «Муніципальна варта» здійснюватиме рейди, під час яких перевірятиме господарів та тварин на наявність реєстрації домашнього улюбленця у єдиній базі. Це потрібно для того, аби собаку можна було швидко повернути додому, оскільки дані про неї введено у базу, а домашній улюбленець має спеціальний жетон. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради, пише - Львівський портал.

Читайте також

Шокуюча історія знущання над собакою на Львівщині (Фото)
У Львові обіцяють облаштувати майданчики для вигулу собак (Локації)

ЛКП «Лев» закликає мешканців реєструвати своїх собак у єдиній базі, оскільки це допоможе повернути тварину додому без проблем. Під час реєстрації тварини вказується інформація про власника, зокрема контактні дані, тому можна сконтактувати з ним та повідомити, де його собака. Кожна зареєстрована тварина отримує жетон із номером, який можна перевірити на сайті Animal-ID або зателефонувавши в ЛКП «Лев».

«Собак потрібно реєструвати, оскільки є понад 30 тис. львів’ян, які не зробили цього, тому під час відлову не можна сказати чи ця собака безпритульна, чи домашня. Окрім цього, власники тварин можуть скористатися послугою безкоштовного чіпування, оскільки ЛКП має 5 тис безкоштовних чіпів», – зазначила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews