«Поливаний понеділок». Де у Львові можна обливатися

08.04.2018 08:40   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Для львів’ян та гостей міста 9 квітня 2018 року відбудеться традиційне загальноміське свято «Поливаний понеділок». Святкові обливання водою пройдуть на площі Ринок вже п’ятий рік поспіль. Тут облаштують спеціальний мокрий майданчик із зонами доступу до води. Про це повідомили організатори заходу, пише - Львівський портал.

Водні баталії проходитимуть просто неба. У Львівводоканалі повідомляють, що під час роботи установок зазвичай використовується до 20 метрів кубічних питної води.

«Поливаний понеділок – це не просто так званий «фестиваль води», а традиційна подія, яка відбувається у Львові, щоби мешканці та гості міста змогли спільно розділити радість Великодня, весело і водночас культурно провести час. Закликаємо молодь в цей день поводитися з повагою до інших, дотримуватися правил безпеки, показати хороші манери, інтелігентність та стриманість.  Будьмо відповідальними та відсвяткуймо радість Христового Воскресіння з любов’ю та пошаною до своїх ближніх», – прокоментувала в.о. начальника управління внутрішньої політики Марія Пилипчук.

Організатори заходу просять учасників заздалегідь подбати про змінний одяг та бажають файної традиційної забави.

Зауважмо, що синоптики на понеділок прогнозують ясну погоду і 20 градусів тепла.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал