Поблизу парку «Знесіння» у Львові буде нове будівництво

11.04.2018 10:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові біля парку «Знесіння» готель «Kavalier Boutique» розширить свою територію та добудує нові приміщення.

Читайте також

Будівництво багатоповерхівки у Франківському районі Львова визнали незаконним

Дозвіл на затвердження детального плану території, обмеженої вул. Старознесенською, регіональним ландшафтним парком «Знесіння» видали вчора, 10 квітня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, пише - Вголос.

«Затвердити детальний план території, обмеженої вул. Старознесенською, регіональним ландшафтним парком «Знесіння», у складі з розробленою планувальною структурою забудови території, планом червоних ліній вулично-дорожньої мережі, схемою функціонального зонування території (планом зонування території) з визначенням містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок, пропозиціями з інженерного забезпечення та захисту території, заходами щодо дотримання санітарно-гігієнічних, протипожежних нормативів, вимог з ліквідації аварійних ситуацій та реалізації детального плану території», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що даним рішенням виконком фактично дозволив готелю «Kavalier Boutique» добудовувати апарт-готель, конференц-зал, спа-центр, салон краси, лаунж-кафе та банкетний зал.

«Мова йде про розширення готелю «Kavalier Boutique» . Також формується 2-3 поверхова забудова вул. Старознесенської. Ми розширяємо дорогу. Все погоджено з місцевими мешканцями», - зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews