На Львівщині авто збило 14-річного велосипедиста

11.04.2018 11:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Жовківському районі водій автомобіля вчинив наїзд на неповнолітнього велосипедиста. Підлітка, який отримав тяжкі тілесні ушкодження, врятувати медикам не вдалося, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Читайте також

Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

В Жовківське відділення поліції 8 квітня надійшла інформація про те, що у селі Гійче сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим, пише - Гал-інфо.

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 19.35 водій автомобіля «Volkswagen Passat», 26-річний житель району, здійснив наїзд на 14-річного велосипедиста. Попри зусилля лікарів врятувати травмованого школяра не вдалося.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі встановлюються обставини автопригоди. Призначено низку експертиз.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews