Жахлива ДТП: під час трофі–рейду у горах на Львівщині позашляховик з екіпажем впав у провалля

Учасники експедиції отримали поранення, їх доправили до лікарні.

29.04.2018 19:47   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У селі Карпатське Турківського району Львівської області під час автмобільної експедиції з гори злетіла машина з білоруським екіпажем. Постраждалим надали першу медичну допомогу, однак нині вони потребують евакуації гелікоптером до медичного закладу.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як розповів ZAXID.NET інший учасник мандрівки Віталій, під час руху авто з екіпажем злетіло з хребта. Людей з машини витягли, надали першу медичну допомогу, але їм потрібна евакуація.

Повідомлялось, що львівська рятувальна служба вислала машину, проте у людей є побоювання, що в ситуації, яка склалася, це не дуже допоможе. Частина учасників наразі залишися поруч із постраждалими, вони шукали службу, яка допомогла би їм із перевезенням поранених.

Згодом депутат Івано-Франківської міської ради Володимир Олійник повідомив, що потерпілих перев’язали поясами та підвезли до автодороги. Там їх передали медикам для транспортування у лікарню м. Турки.

Як зазначив ZAXID.NET начальник сектору зв’язків з громадськістю ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, потерпілих - двох мешканців Мінська - уже забрала бригада швидкої у лікарню.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET