На Львівщині знайшли 7-річну дівчинку, яка дві доби тому зникла на фірі з сусідом

29.04.2018 21:29   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині правоохоронці знайшли 7-річну Катерину Цар, яка зникла увечері 26 квітня, сівши на підводу до сусіда. Дівчинку з сусідом правоохоронці розшукали в одному з сіл Золочівського району за п'ятдесят кілометрів від дому.

Читайте також

Поліція розшукала підлітків, які втекли з психлікарні у Львові

Відділ комунікації поліції Львівщини інформує, що дитина на підводі поїхала з сусідом здавати металобрухт, пише - Вголос.

«У Перемишлянське відділення поліції 27 квітня близько 12.00 із заявою про зникнення своєї семирічної доньки звернулась мешканка одного зі сіл району. За словами матері, 26 квітня близько 19.00 дівчинка разом з їх 39-річним раніше судимим сусідом кудись поїхала на підводі  і до цього часу вони не повернулись. Спроби жінки самотужки знайти дитину виявились марними і тоді вона звернулась за допомогою у поліцію.

Правоохоронці невідкладно взялись за пошуки дівчинки, за фактом було відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «безвісно зникла».

До пошуків були залучені працівники Перемишлянського відділення, Золочівського відділу та інших підрозділів поліції. Дівчинку з сусідом правоохоронці розшукали в одному з сіл Золочівського району за п'ятдесят кілометрів від дому. Під час попереднього огляду тілесних ушкоджень у дитини не виявлено», - кажуть правоохоронці.

Сам чоловік пояснив поліцейським, що під час поїздки він вирішив випити спиртного. Відтак, сп'янівши, заблукав і заночував з дівчинкою у знайомих. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос